Mot gjenåpning

Oppdatert 26.06.20

Kjære publikum,

På grunn av koronaviruset ble alle vårens planlagte arrangementer enten avlyst eller flyttet til høsten. Men nå som samfunnet sakte men sikkert åpner forsiktig opp, klør det i fingrene etter å kunne komme i gang igjen. Denne sommeren kan du oppleve mange små konserter og arrangementer av høy kvalitet i serien SOMMERKLANG. Galleri Nord-Norge er igjen åpent for publikum. Der vises utstillingen SyArt: Syrian Art far north. I tillegg holder Harstad Kino åpent utvalgte dager.

Med gjenåpningen følger også noen forholdsregler. Under finner dere en oversikt over de viktigste. I tillegg har vi detaljerte rutiner for renhold, og for ansatte.

Smitteforbyggende tiltak:

• Personer som er syke skal holde seg hjemme
  • Overhold 1 meters avstand mellom personer som ikke tilhører samme husstand
  • Vær nøye med god hånd- og hostehygiene.
  • Billett bør helst være kjøpt på forhånd på nett. Ved billettkjøp ved inngang må betalingen foregå med kort eller vipps. Kontaktdetaljer må oppgis ved billettkjøp. Informasjonen beholdes i 2 uker for eventuell smittesporing.
  • Forsterket renhold på arenaen, spesielt på alle kontaktpunkter.
  • Desinfiserende middel er plassert ved inngangen til arenaen, og vi oppfordrer publikum til å benytte seg av dette ved ankomst.

Besøk hjemmesidene til FHI for utdypende informasjon om smitteforebygging: www.fhi.no

Avlyste og utsatte arrangementer:

Vi jobber på spreng med å få på plass nye datoer for de forestillingene som blir utsatt, og håper på tålmodighet fra dere. Allerede kjøpte billetter vil være gyldige også på ny dato. Vi håper flest mulig velger å beholde billettene sine i påvente av ny dato. Hvis det er umulig å benytte billettene på den nye datoen, enten selv eller ved å gi de i gave, eller hvis arrangementet er avlyst, kan du bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Vi holder dere oppdatert om nye datoer via våre hjemmesiderFacebook-sider og på e-post til de av dere som har kjøpt billetter på nett.

Frist for å melde inn refusjoner er 1. juni 2020. Dette gjøres på e-post til post@harstadkulturhus.no.

For informasjon om Festspillene i Nord-Norge 2020, som dessverre  også er avlyst som følge av pandemien, henviser vi til festspillenes hjemmesider.

Vi beklager de ulempene dette medfører, og vil takke dere alle for tålmodigheten og forståelsen dere har vist oss så langt.

Vi sees snart igjen! <3

BILLETTLUKEN:
Billettluken er foreløpig stengt.
Vi ber om at henvendelser sendes pr. e-post til post@harstadkulturhus.no.