Våre saler

Våre saler

Fleksible arenaer for unike opplevelser

I 2017 er det 25 år siden publikum for første gang kunne tre inn i den store salen med de smaragdgrønne fløyelssetene, og la seg begeistre (og kanskje noen ganger forarge?) av både internasjonale og lokale verdensstjerner. 25 år siden man for første gang kunne kjenne på stemninga som oppstår når man kommer tett, tett på opplevelsen i den lille salen med stor takhøyde. Og 25 år siden man for første gang kunne stå i foajéen og skue utover Vågsfjorden mens forventningene til kveldens opplevelse steg i takt med latteren og småpraten, før døra, og verden, endelig åpnet seg.

Les mer om våre saler, og se bilder i galleriet under. 

Storsalen

Storsalen har 1000 seter, fordelt på 680 på parkett og 320 på balkong, og en scene med kapasitet til å imot både symfoniorkestre, operaforestillinger og andre store oppsetninger.

Lillesalen

(black-box). En sal som gir rom for mer intime forestillinger, og kan rigges med kaféoppsett eller amfi for opp til 153 personer. 

Foajé

Våre foajéer i 2. og 3. etasje egner seg godt for mindre konserter og arrangementer.

Galleri NordNorge

Vi arrangerer ofte konserter og arrangementer i Galleri NordNorge, som ligger i Normannsgate 1, vis a Vis Grottebadet. Før Galleri NordNorge ble galleri, var det offentlig svømmebasseng, og detaljene fra den tiden kan fortsatt sees i galleriets hovedrom. Galleri NordNorge er en fleksibel arena med en særegen akustikk, som egner seg godt til alt fra klassiske konserter til popkonserter. 

Vi gjør oppmerksom på at mulighetene for arrangementer i Galleri NordNorge avhenger av den aktuelle utstillingen.

Se bilder fra salene i galleriet under. 

Ønsker du å leie en av våre saler? Les mer under "For arrangører", og ta kontakt med oss på post(at)harstadkulturhus.no

Foto: Trond-Daniel Kvalvik, Steve Nilsen

Våre samarbeidspartnere