Kjære publikum,

Showet "Skamlaus" med Kevin Kildal som skulle vært avholdt 14. mars ble først utsatt til 3. oktober 2020 på grunn av Covid-19. Nå må vi dessverre informere om at showet er avlyst. 

Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang på billettsystemene vil det kunne ta 5-6 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte for å kjøpe billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.  

Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no.

Vi beklager de ulempene dette medfører. 

-----------------------

Etter stor suksess med sitt forrige show er "Drittliv" og podcasten "Klagemuren" er Kevin Kildal nå tilbake med et forrykende standupshow.

Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil.

Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde.

Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig men Skamlaus!

Flere opplevelser:

30. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen
06. mar
Bel Chorus: Ny dato! Magiske øyeblikk i 20 år
03. mar
Så som i himmelen Nordland Teater
06. feb
CreedenceMania - Cosmos Factory ´50 med Fortunate Sons

Våre samarbeidspartnere